Huskvarnas Gaudi, Myrstigens Gehry

pepparkakshus.jpg

I år ska vi ha högre ambitioner. Sträva mot arkitektonisk Nirvana med organiska former och en line of beauty i hårt gräddad pepparkaksdeg.

Det hade vi i och för sig förra året också. Tills jag spillde ut ett glas vatten på bordet som genast förvandlade en färdiggräddad fram och baksida samt en takkupa till ett Guggenheim-museum till en brunsvart gegga.

Sen blev det raka linjer och enklast möjliga. Och en hel del godis över.
Det var ingen ledsen över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: